Publications

ASAN kiest voor ‘shanti’

  • 11/09/2012

Trots dat een Surinaamse prominent Robby Makka ASAN gaat leiden en dankbaar voor het goede werk van scheidend voorzitter Ishwardat Soebedar

DEN HAAG - Binnen een half uur was een nieuw bestuur gekozen. Voor het eerst in jaren heeft Arya Samaj Nederland (Asan) zondag bij acclamatie een nieuw hoofdbestuur gekozen. De aanwezige leden hebben geen op- en aanmerkingen gehad over de ingediende kandidatenlijst onder leiding van Robby Makka.

De Arische vereniging kiest hiermee voor shanti (rust en vrede). Het nieuwe bestuur heeft zich ook voorgehouden om sterk te gaan werken aan de eenheid in de organisatie. In zijn overwinningsspeech heeft Makka de leden ook voorgehouden met een speciaal programma te komen dat zal zorgen voor de versterking van de eenheid en het sluiten van de gelederen. Hij is daarom onder de issue “ek shanti ke orh”, (richting vrede), de verkiezingen in gegaan. Makka zegt blij te zijn dat het Asan gelukt is met één lijst de verkiezingen in te gaan.

Robby Makka, de nieuwe voorzitter van Arya Samaj Nederland (ASAN) samen met zijn bestuur.-.

Naast de versterking van de eenheid in de vereniging heeft het bestuur Makka ook een andere belangrijke taak, namelijk de bouw van een mandier en modern multifunctioneel centrum in Den Haag naar het model van Arya Dewaker aan de Johan Pengelstraat. In het bestuur Makka hebben verder ook zitting Ishwardat Soebedar, Angela Soeklal, Steven Pikaar, Soerinder Sital, Sunil Choenni, Chander Santokhi, Sila Makhaising en Radjinder Sewgobind.-.